יום שלישי, 2 בפברואר 2010

ניוזלטר פברואר 2010

כתובת ולוגו מרתף הגבינות

שלום,

חודש פברואר הוא החודש השמח: פורים, גם במרתף הגבינות!

בינתיים אנחנו לא מגלים מה יש לנו בקנה עבורכם, אבל הכנסנו מושג חדש בחנות, והוא Happy Hour. הפעם, בערב הפרלמנט של רן בוק (השבוע - 4.2, יום חמישי!), נעניק 20% הנחה על גבינות הפרלמנט, אך בערב הפרלמנט עצמו נשיק את ה- Happy Hour : מגש גבינות וכוס יין איכותי - ב- 20 ש"ח בלבד.

גבינות חדשות במרתף:

פון ל'אבק וליבארו - שתיים מהפנינים הידועות ביותר של צרפת. הפון ל'אבק היא אחת הגבינות החזקות ביותר שיש, אבל היא גם מהפופולריות ביותר, כמו ברי וקממבר (כמעט, כמעט)... הליבארו ידועה כ'גבינת הקולונל' בגלל פסי העלים שמעטרים אותה. תוכלו לקרוא עליהן במדור החדשות שלנו - כאן.

גבינה חדשה נוספת בחנות: גאודה כבשים: גאודה הולנדית אמיתית, מחלב כבשים, ולה טעמים אגוזיים, מתקתקים במקצת. מאד מיוחדת - ומאוד לא שגרתית.

"הפרלמנט של רן בוק"
בכל חודש, כל יום חמישי, הראשון בכל חודש, בחנות. סדנא, מפגש וטעימות גבינה. את רשימת הארועים והנושאים השונים תוכלו למצוא כאן. הפרלמנט הקרוב - השבוע, ביום חמישי, והנושא: גבינות איטליה: גבינות חדשות במרתף. טעימה ומכירה מיוחדת של גבינת הדואטו המופלאה.

את המפגש הפעם - גבינות איטליה - יעביר לא אחר מאשר אמיתי מרקוביץ', סמנכ"ל השיווק של מרסלה - עולם הגבינות הטובות. אמיתי הוא בן למשפחת גבנים ונוקדים ותיקה - כדאי מאוד לבוא. אמיתי יחל את הסדנא ב- 19:30, אך ניתן יהיה להנות מה- happy hour שלנו כבר מ- 18:30. את אמיתי והגבינות ילווה יין קיאנטי מצוין!

ואגב, פספסתם את טיול המחלבות לאיטליה? לא נורא... אנחנו מוציאים טיול מחלבות וקולינריה - כולל שוקולד, כמובן - לשוויץ! כל הפרטים כאן .

גבנו בעצמכם: חנכנו מרכז תמיכה ומכירה לאוהבי הגבינות הביתיות - ניתן להשיג סלסלות, מחמצות, אנזימים וערכות להכנת גבינה ביתית. הדרכה ראשונית במקום.

סוף שבוע של גבינה: גבינות, יין, ג'יפים ועוד. סדנת הגבינות הבאה תתקיים בישרוטל פונדק רמון בתאריכים 4-6 למרץ. רצוי כבר להרשם במרכז ההזמנות של ישרוטל - הסדנה מתמלאת מהר. פרטים באתר ישרוטל.

הצטרפו לקהילת הפייסבוק שלנו: אנחנו מוציאים גם שם עידכונים על גבינות שמגיעות, ארועים ופסטיבלים. ואגב פסטיבלים - פסטיבל הגבינות של מקווה ישראל מתקרב והולך. הוא יתקיים השנה ב- 10 וב- 11 במרס. הכינו את בלוטות הטעם: יהיה מגניב!

ולסיום, כרגיל, הצוות שלי ואני עומדים לרשותכם בכל שאלה ובקשה. אם אתם מתכננים ארוע בקרוב ורוצים להתיעץ, אם נזכרתם בגבינה ההיא מצרפת או מכל מקום אחר, שהייתם רוצים לראות כאן בארץ - דברו איתנו.

להתראות בשמחות
רן בוק

כל חבר מועדון רשום במחשב החנות יהנה מההנחה עם הזדהות בפני המוכר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה