יום חמישי, 13 במאי 2010

טיול קולינארי 2010 – שוויץ




הטיול יעסוק בקולינאריה השוויצרית ובאיכות המיוחדת של מוצרים מקומיים – גבינות מיוחדת, שוקולד, עוגיות, יין ועוד הפתעות. הטיול הינו לקבוצות של עד 8 אנשים בלבד. את הטיול ילווה המומחה הבינלאומי לגבינות  - שף רן בוק.
שני מחזורים :
מחזור א': 23.6 – 27.6  7.7 - 11.7
מחזור ב': 25.8 – 29.8
להלן פרטי הטיול ומידע נדרש: 
לו"ז : 
יום רביעי - המראה בשעה 07:00 בן גוריון, נחיתה – 11:30 – ציריך.
***נפגשים בנתב"ג בשעה 05:00 בשער מס' 32 
נחיתה – נסיעה לביקור במפעל "בונדרפלייש" במזרח שוויץ. (בשר בקר שוויצרי שמיושן באלפים ונפרס דק – דק) 
ביקור במפעל – ונסיעה לעיירה בשם "לנגנאו" במערב שוויץ. 
ארוחת ערב במסעדה מקומית בעיירה.
 







יום חמישי – 15.9.09 
07:30 – ארוחת בוקר 
08:15 יציאה למחלבה לייצור אמנטל – ייצור ויישון, קביעת איכות ובדיקת איכות.(אמנטל היא אחת הגבינות הגדולות בעולם – היא הגבינה הראשונה שיוצרה עם חורים בגבינה  - נכיר את תהליך הייצור מקרוב, נראה את הגלגלים – 100 ק"ג לכל גלגל ונטעם גבינה טריה ומיושנת). 
12:00 ארוחת צהריים במסעדה שוויצרית בהרים.
15:00 נסיעה למחלבה שמייצרת את גבינת ה"אובריקו די אמארונה" (יש רק שתי מחלבות בכל העולם שמייצרות גבינה זו – הגבינה עשויה מחלב בקר של פרות שוויצריות שרועות באחו והגבינה מכוסה בענבי אמארונה). 
17:00 –  עצירה בחנות המפעל של "קמבלי" – יצרן עוגיות שוויצרי ידוע ואיכותי.
19:00 הגעה לחדרים בבית המלון בפריבורג
19:30 סיור בעיר ובמדרחוב המקומי וארוחת ערב במסעדת פונדו.





יום שישי – 16.9.09 
08:15 ארוחת בוקר 
08:45 – יציאה למחלבת גרוייר (נחזה בייצור של גבינת הגרוייר האגדית, נכיר את מרתפי היישון של הגבינה ונלך להכיר מקרוב את מרתפי היישון של אחד משלושת היצואנים שיש בשוויץ).
10:00 – ביקור במרתפי היישון של חברת "ואן מולן".
13:00 – טעימת גבינות ויין. 
16:00 נסיעה לעיירה "גרוייר" – סיור בטירה שבעיירה.
17:30 – סיור במפעל השוקולד "קאייר" – טעימות עד כלות       הנשמה. 
19:00 – הגעה לחדרים
 20:00 יציאה למסעדה מקומית.
יום שבת – 17.09.09 
08:15 ארוחת בוקר 
09:00 נסיעה למחלבה לייצור טט דה מואן(גבינת הטט דה מואן היא גבינה מיוחדת שמיוצרת בשוויץ בלבד. הגבינה הינה תוף קטן שניתן להכין ממנו פרחי גבינה  - נכיר מקרוב את תהליך הייצור ונכיר את הגבן של המחלבה הקטנה ביותר בשוויץ לייצור טט דה מואן – בסה"כ יש 7 מחלבות שמייצרות טט שה מואן בכל שוויץ).
13:00 סיור ב 2 יקבים שוויצרים(נבקר 2 יקבים שוויצרים לרגלי אגם נושטל – נכיר את סוגי היין השוויצרים ונבין למה אין ייצוא יין משוויץ)
19:30 ארוחת ערב




יום ראשון – 13.09.09 
09:30 – ארוחת בוקר 
10:00 נסיעה לציריך 
13:00 ארוחת צהריים במסעדה שוויצרית. 
14:30 קינוח בשפרונגלי האגדי 
17:00 נסיעה לשדת התעופה – טיסה חזרה לתל אביב.


ציוד נדרש : 
מזוודה קטנה (טרולי) לכל אחד. 
מצלמה,דרכון  הרבה מצב רוח טוב, בגד ים. 
מז"א צפוי : קיץ שוויצרי טיפוסי 
המחיר כולל :כרטיס טיסה,מיסי נמל, היטלים, רכב שכור, בתי מלון, ארוחות, קפה בדרך, כניסה לטירה בגרויר, כניסה למפעל השוקולד, תשר במסעדות.
לא כלול : ביטוחים, הוצאות אישיות, כל מה שלא כלול בהוצאות הטיול המוזכרות בסעיף "הוצאות כוללות". 
חשוב! המסלול מתאר את אתרי הביקור אך לא בהכרח את כיוון הנסיעה או סדר הימים. ייתכנו שינויים בסדרי הביקורים והלינות 
עלות הטיול : 2400 $ לאדם (בחדר זוגי). חדר יחיד – תוספת של 400 $. 
ניתן להירשם בטלפון : 03-5474276.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה